İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Rize Derepazarı Belediye Başkanlığı
İşin Adı Taşınmaz Satılacaktır
İlan Tarihi 16.07.2018 (R.G)
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 26.07.2018 15:00:00
Son Teklif Tarihi 26.07.2018 15:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ İLE İŞİN NEVİ VE MİKTARI

MADDE 1 -

Mülkiyeti Derepazarı Belediye Başkanlığı ve diğer hissedarlara ait olan Merkez Mahallesi F44-C-24-D-S-B Pafta, 569 Ada, 15 Nolu parsel 598,46 m2alanlı parsel üzerinde Derepazarı Belediye Meclisinin 02.02.2017 tarih ve 15 sayılı kararı ve 02.11.2017 tarih ve 80 sayılı kararları gereğince yetki belediyemiz encümenine verilmiş olup, 2 Bloktan oluşan, 1 Bodrum, 1. Zemin (asma kat ilintili), 4 normal kat, (16 adet bağımsız bölüm konut, 6 adet bağımsız bölüm asma katlı dükkanların hissedarlara verilmek şartı ile) teklif almak üzere şartname dahilinde, 2886 Devlet ihale Kanununun 35/a maddesi belli istekliler arasında kapalı teklif usulü ile en çok teklif verene şartname dahilinde ihale edilecektir.

ŞARTNAME VE EKLERİNİN TEMİNİ

MADDE 2 -

İstekliler, İhale şartname ve eklerini hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde Derepazarı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden ücretsiz görülebilir veya Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğüne ihale dosya bedeli olan 250,00.- (ikiyüzellitürklirası) TL yatırılarak Yazı İşleri Müdürlüğünden ihale dosyası alınabilir.

İHALE YERİ VE TARİHİ

MADDE 3 -

İşin ihalesi 26.07.2018 Perşembe günü saat: 15.00’de Derepazarı Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda, Belediye Encümen’i huzurunda yapılacaktır.

İŞİN TAHMİN EDİLEN BEDELİ

MADDE 4 -

İhaleye konu işin tahmini inşaat maliyeti bedeli 2.758.879,60.- (ikimilyonyediyüzellisekizbin sekizyüzyetmişdokuztürklirasıaltmışkuruş) TL dır. Yapım bedeli, bu bedeli aştığı takdirde yüklenici idareden herhangi bir hak iddia etmeyecektir.

TEMİNATA İLİŞKİN ESASLAR

MADDE 5 -

5.1. Geçici Teminat: İşin tahmin edilen inşaat maliyet bedeli 2.758.879,60.-(ikimilyonyediyüzellisekizbinsekizyüzyetmişdokuztürklirasıaltmışkuruş) TL nın %3’ü olan 82.766,39-TL (seksenikibinyediyüzaltmışaltitürklirasıotuzdokuzkuruşTL’dır.

5.2. İhaleye kabul edilmeyen veya çekilen ya da kazanamayanların geçici teminatları, yetkilinin dilekçe ile müracaatında iade edilir. İhaleyi kazananın geçici teminatı, kesin teminatla değiştirilinceye kadar İhaleyi yapan İdare tarafından tutulacaktır.

İHALE TEKLİF ŞARTLARI

MADDE 6 - İhale teklif şartları idari şartnamede belirtilmiştir.

İHALEYE KATILACAKLARDAN İSTENEN BELGELER

MADDE 7 -

İhaleye katılmak isteyen;

a. Gerçek kişiler için;

a.1- Kanuni İkametgah adresi göstermesi

a.2- Vukuatlı Nüfus kaydı

a.3- İmza sirküleri (Noter tasdikli)

a.4- Adli Sicil Kaydı

a.5- Vekaleten girecekler için vekaletname (noter onaylı)

a.6- Vekaleten girecekler için vekil tayin eden ve vekil olanın sabıka kaydı

b. Şirket olarak katılacaklar için;

b.1- Şirket adına girecek olanların şirket yetki belgesi (noter tasdikli)

b.2- Ticaret odası sicil kaydı

b.3- İmza Sirküleri (noter onaylı)

b.4- Şirket ortakları ve şirket yetkilisinin sabıka kaydı

b.5- Vekaleten girecekler için vekaletname (noter onaylı)

b.6- Vekaleten girecekler için vekil tayin eden ve vekil olanın sabıka kaydı

b.7- Tebligat için adres beyanı

b.8- Ticaret sicil gazetesi

c.6- Vekaleten girecekler için vekaletname (noter onaylı)

c. Tüm katılımcılar için;

c.1- Belediyemize borcu olmadığına dair belge,

c.2- Geçici teminat makbuzu.

c.3- Şartname alındı makbuzu

c.4- Tüm ihalelere katılmaktan yasaklı olmadığına dair belge

c.5- İstekli, İşin tahmin edilen inşaat maliyet bedeli olan 2.758.879,60.-(ikimilyonyediyüzellisekizbinsekizyüzyetmişdokuztürklirasıaltmışkuruş) TL bedelin %10'undan az olmamak üzere bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayri nakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösteren banka referans mektubu sunması zorunludur. Banka referans mektubunun ilk ilan tarihinden sonra düzenlenmiş olması zorunludur.

Yukarıdaki kriter, mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunulmak suretiyle de sağlanabilir.

Bu işte alt yüklenici çalıştırılmayacaktır.

e- Geçici teminat ve şartname alındı makbuzunun vermesi yeterli olup, şirket olarak girecekler için şirket adına, gerçek kişiler için ihaleye girecek olan kişi adına düzenlenmelidir.

MADDE 8 - Tüm vergi, resim, harçlar ihaleyi alana aittir.

MADDE 9 - İdarenin Adresi:

Belediye Hizmet Binası Yazı İşleri Müdürlüğü

Sadettin Kaynak Bulvarı No: 39/2   53900 Derepazarı/RİZE

Telefon             :  0 464 311 27 84

Faks                 :  0 464 311 30 19

Mail Adresi      :  hizirkarabacak@gmail.com

TEKLİFLERİN HAZIRLANMASI

MADDE 10 -

10.1. İç Zarf: Kapalı teklif usulünde teklifler yazılı olarak yapılır. Teklif mektubu bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra, zarfın üzerine isteklinin adı soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır.

10.2. Dış Zarf: İç zarf, geçici teminata ait alındı veya banka teminat mektubu 7. maddede istenen diğer belgeler ile birlikte ikinci bir zarfa konularak kapatılır.

TEKLİFLERİN VERİLMESİ

MADDE 11 -

11.1. Usulüne uygun hazırlanmış teklifler ilanda belirtilen ihale günü ve saatine kadar, Belediye Encümenine (İhale Komisyonu) verilecektir. (Derepazarı Belediyesi/RİZE)

11.2. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir.

11.3. Telgraf ile yapılan müracaatlar ve postada meydana gelen gecikmeler kabul edilmez.

11.4. Saat ayarında; Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) idaresinin saat ayarı esastır.

MADDE 12 - Söz konusu ihale 2886 S.D.İ.K.na göre düzenlenmiş olup, istenen bütün bilgi ve belgelerin (teklif mektupları ve geçici teminatlar dahil) bu Kanuna uygun olması gerekmektedir. Ayrıca istenen bütün belgeler, ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış olmalıdır.

MADDE 13 - Belediye Encümeni 2886 S.D.İ.K.nun 29. maddesi gereğince, ihaleyi yapıp yapmamakta ve en uygun teklifi tespit etmekte serbesttir.

İlan olunur.


Yeterlilik
Paylaş