İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı İkmal Bakım Daire Başkanlığı İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü
İşin Adı Kapı Tipi Metal Dedektör
İlan Tarihi 16.07.2018
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 14.08.2018 15:00:00
Son Teklif Tarihi 14.08.2018 15:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İhale Kayıt Numarası : 2018/332933
İşin Adı : Kapı Tipi Metal Dedektör
İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : Ayrancı Mah. Dikmen Cad. No: 11 06690
b) Telefon ve faks numarası : 3124623955 - 3124623956
c) Elektronik posta adresi : ikmalbakimdb@egm.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının 
görülebileceği internet adresi
: www.egm.gov.tr
2 - İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı : Mal Alımı / Kapı Tipi Metal Dedektör / 85 Adet
b) Teslim [yeri / yerleri] : Cihazlar, alıma konu Teknik Şartnamenin Ek-2 listesinde belirtilen yerlere montaj işlemleri yapılarak teslim edilecektir.
c) Teslim [tarihi / tarihleri] : Söz konusu Kapı Tipi Metal Dedektörler 120 (yüzyirmi) takvim günü içerisinde alıma konu Teknik Şartnamenin Ek-2 listesinde belirtilen yerlere montaj işlemleri yapılarak teslim edilecektir.
3- İhalenin / Ön Yeterlik / 
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : E.G.M. İkmal ve Bakım Daire Başkanlığı İhale Salonu
b) Tarihi ve saati : 14.08.2018 - 15:00

Yeterlilik
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. Bu alım 4734 sayılı Kanunun 3’üncü maddesinin (b) bendine istinaden çıkarılan 22/02/2010 tarihli ve 27501 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2010/87 sayılı kararname eki Esasların 10’uncu maddesinin 1’inci fıkrasının (a) bendine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye katılma şartları,  istenilen belgeler ve yeterlilik Kriterleri ile ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

4.1.1. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.2. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.4. İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1.İstekli aşağıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri teklif dosyasında sunacaktır. İsteklinin bu belgelerden kendi durumuna uygun herhangi birini sunması yeterli kabul edilir.

             a) İstekli imalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren yetkili mercilerden alınmış belge veya belgeler.

             b) İstekli yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren yetkili mercilerden alınmış belge veya belgeler ile birlikte yetkilisi oldukları imalatçının, imalatçılığını gösteren yetkili mercilerden alınmış belgeler.

4.3.2. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği teknik şartnamede belirtilen belgeler.

4.3.2.1. İhale aşamasında test edilmek amacı ile teklif edilen cihaz ile aynı marka ve model olmak üzere 1 (bir) adet numune cihaz İstekli tarafından temin edilerek ihale saatine kadar EGM Haberleşme Dairesi Başkanlığı deposuna (İstanbul yolu 7. Km Yenimahalle Ankara) teslim edilecek ve teslim tutanağı teklifte yer alacaktır. Yapılacak olan testler sonucu numune cihazları yeterli görülen isteklilerin teklifleri değerlendirmeye alınacaktır.

4.3.2.2. Arızalı cihazların yükleniciye bildirilmesi için istekliler tekliflerinde bir çağrı merkezi irtibat numarası bildirecektir.

4.3.2.3. İstekli cihazlara ait broşür, prospektüs, bakım onarım ve kullanıcı kitapları, CD/DVD’leri teklifte beraber verecektir.

4.4. İhaleye katılımda yeterlik kriteri olarak istenen ve yurt dışından temin edilmesi gereken belgelerin, ilgili ülkedeki mevzuat uyarınca düzenlenmiş olan dengi belgelerin sunulması gerekir. Bu belgelerin ülke mevzuatına göre resmi kurum veya kuruluşlarca düzenlenmesinin mümkün olmaması halinde, isteklilerce idari şartname ekinde yer alan standart formlardaki beyanname ile birlikte mevzuat uyarınca düzenlenmesi mümkün olmayan belgeler kişisel beyan olarak sunulacaktır.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale, yeterlik kriterlerini taşıyan yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup, yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzdeonbeş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:

7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 30 TRY (Türk Lirası) karşılığı E.G.M. İkmal ve Bakım Daire Başkanlığı 2 Nolu Satınalma Şube Müdürlüğü Oda No:25 Ayrancı Mah. Dikmen Cad. No:11 O Blok 2. kat Çankaya/ANKARA adresinden satın alınabilir.

7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar E.G.M. İkmal ve Bakım Daire Başkanlığı 2 Nolu Satınalma Şube Müdürlüğü Oda No:25 Ayrancı Mah. Dikmen Cad. No:11 O Blok 2. kat Çankaya / ANKARA adresine elden teslim edilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10. Bu ihalede işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

13. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

14.  İhale saatinden önce ihalenin iptal edilmesinde idare serbesttir. İhalenin iptal edilmesi nedeni ile istekliler idareden herhangi bir hak talebinde bulunamazlar.


Paylaş