İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı JANDARMA ALAY KOMUTANLIĞI
İşin Adı 6 Kısım Isınma Amaçlı Kömür (Kömür, Linyit, Tip-1, En Az
İlan Tarihi 25.04.2024
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 7.05.2024 13:00:00
Son Teklif Tarihi 7.05.2024 00:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İhale Kayıt Numarası : 2024/503564 İşin Adı : 6 Kısım Isınma Amaçlı Kömür (Kömür, Linyit, Tip-1, En Az6200 kcal/kg) ve Odun Alımıİhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü1 - İdarenin
a) Adresi : Elazığ Yolu 7. km. Çamurlu Mahallesi Kanyon Caddesi No:6044050 - Battalgazi / Malatya
b) Telefon ve faks numarası : 4223410310 - 4223410517
c) Elektronik posta adresi : ahmetcifci@jandarma.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının :görülebileceği internet adresi2 - İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı : Isınma Amaçlı Kömür ve Odun Alımı (6 Kısım)
b) Teslim [yeri / yerleri] : İhale Dokümanı Ekleri Olan Kömür ve Tedarik Teslim Yerleri,Cins, Miktar ve Mesafe Çizelgelerinde Belirtilen Yerlere DefatenTeslim Edilecektir.
c) Teslim [tarihi / tarihleri] : 1’inci, 2’nci, 3’üncü, 4’üncü 5’inci ve 6’ncı Kısımlar Sözleşmeninİmzalandığı Tarihi Takip Eden Günden İtibaren 45 (Kırkbeş)Takvim Günü İçerisinde Defaten Teslim Edilecektir.
3- İhalenin / Ön Yeterlik / Yeterlik Değerlendirmesinin:
a) Yapılacağı yer : Malatya İl J.K.lığı İhl.Koms.Bşk.lığı / Malatya
b) Tarihi ve saati : 07.05.2024 - 13:00
Yeterlilik
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:
4.1.1. Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa belgegeçer numarası ile elektronik postaadresi,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzelkişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamınınbir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret SicilGazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. İdari Şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu,
4.1.4. İdari Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin standart forma uygun geçici teminat mektubu veyageçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığınıgösteren makbuzlar,
4.1.5. İdari Şartnamenin 7.3. Maddesinde belirtilen, şekli ve içeriği Mal Alımı İhaleleri UygulamaYönetmeliğinde düzenlenen yeterlik belgeleri,
4.1.6. İdari şartnamenin ekinde yer alan 758 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı’nın 9’uncu maddesinde belirtilendurumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,
4.1.7. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylıvekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.8. İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığıbeyannamesi,
4.1.9. İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde;
4.1.9.1. İş ortaklığının her bir ortağı tarafından 4.1. Maddesinin (4.1.1.) ve (4.1.2.) Bentlerinde yer alanbelgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur.
4.2. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin aranacak belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1. -İthalatçılar; ithalat kayıt belgesi aslı veya aslının noter tasdikli sureti veya aslı idarece görülmüşfotokopisi,- Üreticiler; uygunluk izin belgesi aslı veya aslının noter tasdikli sureti veya aslı idarece görülmüş fotokopisi,- Dağıtıcılar; herhangi bir ilde alınmış dağıtıcı kayıt belgesi aslı veya aslının noter tasdikli sureti veya aslıidarece görülmüş fotokopisi,- Satıcılar; herhangi bir ilde alınmış katı yakıt satıcısı kayıt belgesi aslı veya aslının noter tasdikli sureti veyaaslı idarece görülmüş fotokopisi ile katılabilirler.
4.2.2. (4.2.1.) Maddesinde istenilen belgelerde gerçeğe aykırı hususlar içeren taahhütname sunulması veyakendisinden alım yapılmasına karar verilen istekli tarafından taahhüt altına alınan durumun tevsik edenbelgelerin alım dokümanında belirtilen sürede verilmemesi hallerinde, bu durumda olanlar alım dışıbırakılarak alınmışsa geçici teminatları gelir kaydedilir.
4.3. İstekliler bu şartname ekinde örneği bulunan “Hizmete Özel Gizlilik Taahhütnamesini” teklifleriylebirlikte vereceklerdir.
4.4. Benzer iş olarak kabul edilecek işler aşağıda belirtilmiştir:
4.4.1. 1’inci, 2’nci, 3’üncü kısım için her türlü kömür satış işi, 4’üncü 5’inci ve 6’ncı kısım için her türlü odunsatış işi benzer iş olarak kabul edilecektir.
5. İhalenin yabancı isteklilere açıklığı:
5.1.İhale, Yeterlik Kriterlerini Taşıyan Yerli ve Yabancı Tüm İsteklilere Açıktır.
6. İhaleye katılamayacak olanlar:
6.1. Aşağıda sayılanlar doğrudan veya dolaylı veya alt Yüklenici olarak, kendileri veya başkaları adına hiçbirşekilde ihalelere katılamazlar.
6.1.1. 13 Şubat 2019 tarih ve 758 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ve 4734, 4735 Sayılı Kanunlar ve diğerkanunlardaki hükümler gereğince geçici veya sürekli olarak kamu ihalelerine katılmaktan yasaklanmış olanlarile 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçlardan ve organize suçlardan dolayı hükümlübulunanlar.
6.1.2. İlgili mercilerce hileli iflas ettiğine karar verilenler.
6.1.3. İhaleyi yapan idarenin ihale yetkilisi kişileri ile bu yetkiye sahip kurullarda görevli kişiler.
6.1.4. İhaleyi yapan idarenin ihale konusu işle ilgili her türlü ihale işlemlerini hazırlamak, yürütmek,sonuçlandırmak ve onaylamakla görevli olanlar.
6.1.5. (6.1.3.) ve (6.1.4)’üncü maddelerinde belirtilen şahısların eşleri ve üçüncü dereceye kadar kan ve ikincidereceye kadar kayın hısımları ile evlatlıkları ve evlat edinenleri.
6.1.6. (6.1.3.) (6.1.4.) ve (6.1.5)’inci maddelerinde belirtilenlerin ortakları ile şirketleri (bu kişilerin yönetimkurullarında görevli bulunmadıkları veya sermayesinin %10 (yüzde on)’undan fazlasına sahip olmadıklarıanonim şirketler hariç).
6.2. İhale konusu işin danışmanlık hizmetlerini yapan yükleniciler bu işin ihalesine katılamazlar. Aynı şekilde,ihale konusu işin yüklenicileri de o işin danışmanlık hizmeti ihalelerine katılamazlar. Bu yasaklar, bunlarınortaklık ve yönetim ilişkisi olan şirketleri ile bu şirketlerin sermayesinin yarısından fazlasına sahip olduklarışirketleri için de geçerlidir.
6.3. Alımı yapan idare bünyesinde bulunan veya idare ile ilgili her ne amaçla kurulmuş olursa olsun, vakıf,dernek, birlik, sandık gibi kuruluşlar ile bu kuruluşların ortak oldukları şirketler hariç, 4734 sayılı kanunun11’inci maddesinde belirtilenler doğrudan veya dolaylı veya alt yüklenici olarak kendileri veya başkaları adınahiçbir şekilde alımlara katılamazlar.
6.4. Bu yasaklara rağmen alıma katılan istekliler ile bu durumun tekliflerin değerlendirmesi aşamasında tespitedilememesi nedeniyle, kendisinden alım yapılmasına karar verilen istekliler hakkında 4734 Sayılı Kanunun11’inci maddesi hükümleri uygulanır.
7. İhale dokümanının görülmesi ve temini:
7.1. Teklifler, son teklif verme tarih ve saatine kadar yukarıda belirtilen yere verilebileceği gibi, iadelitaahhütlü posta yoluyla da gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin, dokümanında belirtilen ihalesaatine kadar idareye ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerinalınış zamanı bir tutanakla tespit edilir. (Postadaki gecikmeler isteklinin sorumluluğundadır.)
7.1.1. Verilen teklifler, alımın iptal edilmesi veya zeyilname düzenlenmesi hali hariç, herhangi bir sebeple gerialınamaz veya değiştirilemez.
7.1.2. İhale tarihinin tatil gününe rastlaması halinde ihale, takip eden ilk iş gününde yukarıda belirtilen saatteaynı yapılır ve bu saate kadar verilen teklifler kabul edilir.
7.1.3. Çalışma saatlerinin sonradan değişmesi halinde de ihale yukarıda belirtilen saatte yapılır.
7.1.4. Saat ayarlarında, Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun (TRT) ulusal saat ayarı esas alınır.
7.2. İhale dokümanı aşağıda belirtilen adreste bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecekolanların idarece onaylı ihale dokümanını alması zorunludur.
7.2.1. İhale dokümanı 30,00 TL. Karşılığı idareden satın alınabilir.
7.2.2. İhale dökümanı Malatya dışından uzaktan temin etmek isteyen istekli olabilecekler, 0422 341 03 10-8163 ahmetcifci@jandarma.gov.tr ile irtibata geçerek doldurulması gereken standart formları temin edecektir.
7.2.3. Doküman satış bedeli T.C. Başbakanlık Müst.İç.Ödm..Say.Ziraat Bankası Merkez ŞubesininTR72 0001 0001 8300 0010 0056 58 İBAN numaralı hesabına alımın adı / ihale kayıt numarası / tüzel kişilikise vergi no, şahıs şirketi ise T.C Kimlik numarası ve şartname bedeli olduğu belirtilerek yatırılacaktır.
7.2.4. İhale komisyon başkanlığından temin edilen formların imza ve kaşelenerek doküman satış bedelininyatırıldığına dair dekont ile birlikte ahmetcifci@jandarma.gov.tr adresine gönderilmesine müteakip alıma aitdoküman istekli olabileceklerin e-posta adresine gönderilecektir.
8.1. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3 ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminatvereceklerdir. Teklif edilen bedelin %3 ünden az tutarda geçici teminat veren isteklilerin tekliflerideğerlendirme dışı bırakılacaktır.
8.2. Geçici teminat olarak sunulan banka teminat mektuplarında süre belirtilmişse bu süre, teklif geçerliliksüresinden itibaren en az 30 (otuz) gün veya daha fazla olmalıdır. Geçici teminat mektubunun süresi en az180 (yüzseksen) gün olacaktır.
8.3. Geçici teminat her bir kısım / kısımlar için ayrı ayrı verilebileceği gibi, teklif edilen toplam kısım /kısımlar üzerinden de verilebilir.
9. Tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 (Yüzelli) takvim günü olacaktır.
10. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremez.
11. İdarenin gerekli gördüğü veya ihale dokümanında yer alan belgelerde ihalenin yapılmasına engel olan vedüzeltilmesi mümkün bulunmayan hususların bulunduğunun tespit edildiği hallerde ihale, ihale saatinden önceiptal edilebilir. İhalenin iptal edilmesi nedeniyle istekliler idareden herhangi bir hak talebinde bulunamazlar.
12. Diğer hususlar:
12.4.1. Bu ihalede kısmi teklif verilebilir.
12.4.2. ihale konusu alımın, tamamına teklif verilebileceği gibi, her bir kısım / kısımlar için ayrı ayrı da teklifverilebilir.
12.4.3. İsteklilerce, verdikleri tekliflerin ihale konusu alımın hangi kısım / kısımlarına ait olduğu teklifmektuplarında açıkça belirtilecektir.
12.4.4. Birden fazla kısmın aynı yükleniciye ihale edilmesi halinde, her bir kısım için ayrı ayrı sözleşmedüzenlenecektir.
Paylaş