İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Tcdd Emlak Ve İnşaat Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğü- Ankara
İşin Adı Bina Tadilat Ve Onarımı Yaptırılacaktır
İlan Tarihi 03.07.2015
İhale K.No 2015/83903
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 15.07.2015 10:30:00
Son Teklif Tarihi 15.07.2015
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İhale Kayıt Numarası : 2015/83903
1 - İdarenin
a) adresi : Talatpaşa Bulvarı No:3 Altındağ-Gar/ANKARA 06330
b) telefon ve faks numarası : 3123090515/4292 - 3123241330
c) elektronik posta adresi (varsa) : tasinmazmallardairesi@tcdd.gov.tr
2 - İhale konusu yapım işinin niteliği, türü ve miktarı : TCDD Gen. Müd. binası orta blok4.kat mutfak bölümünde bulunan epoksi kapl. sökülerek karo seramik kapl. yapılacak,mevcut pers. soyunma mahalli ile pers. wc yer değiştirilmek suretiyle projede belirtildiği şekilde yeniden dizayn edilecek,yemekhane 1.ve 2.Katında tahrip olan mermer zemin ve duvar kapl. tamiratları yapıldıktan sonra tüm mermer zeminlere yeniden silim yapılacak,yemekhane 1.ve 2.katı ile mutfak katındaki mevcut tüm boyalı duvarlar ve tavanlar yeniden 2 kat sentetik boya ile boyanacak
3- İhalenin / Yeterlik Değerlendirmesinin:
a) Yapılacağı yer : TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, Emlak ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, Toplantı Salonu Kat:2 No:3003 Gar/ANKARA
b) Tarihi ve saati : 15.07.2015 - 10:30

Yeterlilik
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :

a ) İşin Yapılacağı yer : ANKARA
b ) işe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 (beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
c ) işin süresi : Yer tesliminden itibaren 120 (Yüzyirmi) gündür.
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası esnaf sanatkar odası belgesi.
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve /veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi İmza Sirküleri.
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5. Bu işe ait İdari şartnamenin 9. ve 10. maddelerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin taahhütname.
4.1.6. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi
4.1.7. İsteklinin ortak girişim olması halinde, şekli ve içeri idari şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi,
4.1.8. İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.9. - Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin tüzel kişiliğin yarıdan fazla hissesine sahip ortağına ait olması veya her iki ortağında Mühendis veya Mimar olması ve belgelenmesi halinde ise tüzel kişiliği % 50-% 50 ortak olmaları ticaret ve sanayi odası /ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir yada serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve ilan tarihinden önce kurdukları veya ortak olduklarını gösteren belge
4.1.10. - Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişiliklere ilişkin beyanname,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bu madde boş bırakılmıştır.

4.2.2. Adayın ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeler: Bu madde boş bırakılmıştır.

4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler: Bu madde boş bırakılmıştır.

4.3.Mesleki ve teknik yeterliliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: Bu madde boş bırakılmıştır.

4.3.1. İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o iş için özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler zorunlu değildir.

4.3.2. İsteklinin ihale konusu iş veya benzer işlerde, uygulama işleri için son 15 yıl içinde kamu veya özel sektörde o işe ait ilk sözleşme bedelinin en az %80 (yüzdeseksen)'i oranında gerçekleştirdiği veya %80 (yüzdeseksen)'i oranında denetlediği veya yönettiği iş, idarece kusuruz kabul edilen ihale konusu benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve İstekli tarafından teklif edilen bedelin % 80  oranında, ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi,
4.3.2.1.  İsteklinin organizasyon yapısına ve personel durumuna ilişkin belgeler.
4.3.2.2. Anahtar teknik personel olarak istenmemektedir. Aşağıda belirtilen teknik personeli ihale üzerinde kaldığı takdirde istihdam edeceğine dair taahhütnamenin verilmesi zorunludur.

GÖREVİ UNVANI

İŞ DENEYİMİ

(YIL)

KİŞİ ADEDİ

(EN AZ)
Şantiye Şefi

Yüksek Mimar

(Restorasyon dalı)
5 Yıl 1
Saha Mühendisi Makine Mühendisi 5 Yıl 1
Saha Mühendisi Elektrik Mühendisi 5 Yıl 1

İstekli bu iş kapsamında kendi bünyesinde bulunma zorunluluğu olmamakla birlikte yukarıdaki tabloda belirtilen nitelik ve nicelikteki personel ile birlikte çalışmak zorundadır. Yukarıdaki tabloda belirtilen ve istekli bünyesinde bulunmayan personel için personelin noter onaylı diploma ve ya mezuniyet belgesi suretleri, oda kayıt belgeleri ve deneyimlerini gösteren diğer belgeler ile özgeçmişleri İdareye sunulacaktır.
İhale üzerinde kalan isteklinin, taahhüt edilen teknik personelinin idarece öngörülen nitelik ve sayıda olduğuna dair belgeleri ile birlikte noter onaylı taahhütnameleri yer teslim tarihinden itibaren 5 (beş) gün içinde idareye sunması zorunludur.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: B-I Grup İşler ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünün Uygulama İşleri İçin belirlemiş olduğu kriterlere uygun 2014 veya 2015 yılı içerisinde Ön yeterlilik listesinde yer almış olmak.

İhale konusu iş veya benzer işe denk sayılacak mühendislik veya mimarlık bölümleri diplomaları kabul edilmeyecektir.

5- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6-İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7-İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, Emlak ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, İhale Şubesi Kat:2 No:3162 odada görülebilir ve ihale tarihinden en az 3 gün önce 500,00- TL.(Beşyüz TL.) Türk Lirası karşılığında TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Merkez Veznesi (Zemin Kat) Gar/ANKARA satın alınacaktır.
7.2. İhale dokümanı yukarıda belirtilen adreste bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların kendisi veya noter onaylı vekaletnameyi haiz yetkili temsilcileri idarece onaylı ihale dokümanını  satın almaları zorunludur.
8- Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, Emlak ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, İhale Şubesi Kat:2 No:3162 Gar/ANKARA Adrese elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9- İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10- İstekliler teklif ettikleri bedelin %3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11- Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) gündür.
12- Bütün tekliflerin reddedilmesi ve ihalenin iptal edilmesinde idare serbesttir.
13- Konsorsiyum olarak ihaleye teklif veremezler.

                                                         DİĞER HUSUSLAR
1-Teminat Mektubundaki Banka adres bilgileri il/ilçe ve açık adres olarak belirtilecektir.

2-Bu İhalede, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerinin uygulanmayıp, ancak bu kanunun 3-i maddesine göre hazırlanan ve uygulamaya konulan Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliğine Dair esaslar uygulanacaktır.

3-Bu Yönetmelikte açık olmayan hükümler için 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümleri uygulanır.


Paylaş