İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Karayolları Genel Müdürlüğü- Ankara
İşin Adı Devlet Ve İl Yolları İle Otoyollarında, Yol Bakım Ve Kış Mücadelesi Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere Damperli Kamyon, Tuz Serici, Ön Kar Bıçağı
İlan Tarihi 16.05.2019
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 14.06.2019 14:00:00
Son Teklif Tarihi 14.06.2019 14:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 
İhale Kayıt Numarası : 2019/225266

1-İdarenin
a) Adresi : Karayolları Genel Müdürlüğü İsmet İnönü Bulvarı No:14 06100 Yücetepe ÇANKAYA/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası : 3124498100 - 3124497120
c) Elektronik Posta Adresi : info@kgm.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :
Karayolları Genel Müdürlüğü yol ağında bulunan devlet ve il yolları ile otoyollarında, yol bakım ve kış mücadelesi hizmetlerinde kullanılmak üzere 30 adet Damperli Kamyon, 30 adet Tuz Serici, 30 adet Ön Kar Bıçağı alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Karayolları Atölye Müdürlüğü (Akköprü/ANKARA)
c) Teslim tarihi : Yol bakım ve kış mücadelesi hizmetlerinde kullanılmak üzere; Damperli Kamyon, Tuz Serici, Kar Bıçağı Ekipmanları sözleşmenin imzalanmasından itibaren 130 takvim günü içerisinde teslim edilecektir. KISMİ teslimat yapılmayacaktır.


3- İhalenin
a) Yapılacağı yer : Karayolları Genel Müdürlüğü D Blok 1. Kat 115 Nolu Oda (İnönü Bulvarı No : 14 Yücetepe/Ankara)
b) Tarihi ve saati : 14.06.2019 - 14:00


Yeterlilik
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler
Teklif edilen bedelin % 10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi kredisini veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubu, 
Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak sağlanabilir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi. 
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir. 

1-Yerli imalatçılar, Damper kasası, kar bıçağı, tuz serici imalatlarından en az birini kapsayan Sanayi Genel Müdürlüğünden alınan Sanayi Sicil Belgesini ihalede vereceklerdir.

2-Yabancı imalatçılar, Damper kasası, kar bıçağı, tuz serici imalatlarından en az birini kapsayan kendi ülkesi mevzuatına uygun olarak düzenlenmiş  imalatçı belgesini ihalede vereceklerdir.

3-Yetkili Satıcı/Yetkili Temsilciler,

-Damper kasası, kar bıçağı, tuz serici  için yetkili satıcı/yetkili temsilcilik belgesini ihalede vereceklerdir.

-İstekliler Teklif verdiği her bir iş kalemi için imalatçı veya yetkili satıcı/yetkili temsilci olduğunu gösterir belgelerden birini ihalede vereceklerdir.

-İstekliler Damper kasası, kar bıçağı ve tuz sericiyi yerli imalatçıdan temin ediyor ise; bu ekipmanı/ekipmanları üreten imalatçıya ait Sanayi Sicil  Belgesini ihalede vereceklerdir.

-İstekliler Damper kasası, kar bıçağı ve tuz sericiyi yabancı imalatçıdan temin ediyor ise; bu ekipmanı/ekipmanları üreten imalatçıya ait kendi ülkeleri mevzuatına uygun olarak düzenlenmiş imalatçı belgesini ihalede vereceklerdir.

4.3.3.
4.3.3.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

İsteklilerce teklif edilen ekipmanların (Damper Kasası, Kar Bıçağı, Tuz Serici için) CE uygunluk işaretine sahip olduğunu gösteren belge ve dokümanları (CE uygunluk beyanı veya teklif edilen model için hazırlanan CE dosyası veya Uygunluk Değerlendirme Kuruluşunun CE onayı) ihalede vereceklerdir.

4.3.4. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Teklif edilen birimin; Damperli Kamyon (taşıyıcı araç),  Kar Bıçağı, Tuz Sericinin Teknik Şartnameye uygun olduğunu gösteren detaylı teknik dokümantasyon (broşür, katalog, proje vb.) ihalede verilecektir. 

Teknik Dokümanlar Mesleki ve Teknik Yeterlilik Kriterleri arasında yer alacak ve teknik değerlendirmeye esas olacaktır.


4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

-Kamyon imalatçılığı / satıcılığı,
-Üst yapılı araç imalatçılığı / satıcılığı,
-Yol bakım ve kış mücadelesinde kullanılan ekipmanlı araç imalatçılığı / satıcılığı, İŞLERİ AYRI AYRI BENZER İŞ OLARAK KABUL EDİLECEKTİR.







Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir. 



Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır. 
Paylaş