İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Dhmi Bursa Yenişehir Havalimanı Müdürlüğü
İşin Adı Plaka Tanıma Sistemi Ve Araç Altı Görüntüleme Sistemi Alım İşi İhale Edilecektir
İlan Tarihi 12.08.2018 (R.G)
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 4.09.2018 11:00:00
Son Teklif Tarihi 4.09.2018 11:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

PLAKA TANIMA SİSTEMİ VE ARAÇ ALTI GÖRÜNTÜLEME SİSTEMİ ALIM İŞİ DHMİ İhale Yönetmeliğinin 14. Maddesine göre Açık İhale Usulü İle İhale Edilecektir.

İhale Kayıt Numarası                       :  2018/264066

1 - İdarenin

a) Adresi                                          :  Çardak Köyü Mevkii 16900 YENİŞEHİR/BURSA

b) Telefon ve faks numarası             :  224 781 81 81 – 224 781 81 80

c) Elektronik Posta Adresi               :  ebubekir.yilmaz@dhmi.gov.tr

ç) İhale dokümanının görülebileceği

    internet adresi                               :  DHMİ Bursa Yenişehir Havalimanı Müdürlüğü Satın Alma ve İkmal Şefliği

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı                :  Plaka Tanıma Sistemi 1 (bir) adet, Araç Altı Görüntüleme Sistemi 1 (bir) adet (montaj ve entegrasyonu dahil)

b) Yapılacağı yer                              :  DHMİ Bursa Yenişehir Havalimanı Müdürlüğü Yenişehir/BURSA

c) İşe başlama tarihi                         :  Sözleşmenin imzalandığı tarih işe başlama tarihidir.

ç) İşin süresi                                    :  Yer tesliminden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

3 - İhalenin

a) Yapılacağı yer                              :  DHMİ Bursa Yenişehir Havalimanı Müdürlüğü Yenişehir/BURSA

b) Tarihi ve saati                              :  04.09.2018 - 11:00

4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Mevzuat gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odası belgesi;

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.5. Bu işte alt yüklenici çalıştırılmayacaktır.

4.1.6. Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

4.1.7. İhale dokümanının satın alındığına dair belge

4.1.8. İdarece onaylı yer görme belgesi

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. İş deneyim belgeleri:

Son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler. İş Deneyim Belgesi Kent Güvenlik Yönetim Sistemlerine (KGYS) ait olacaktır.

4.3.2. İsteklilerin aşağıda sayılan belgelerden, her iki sitem için de kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir.

a) Aday veya istekli imalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,

b) Aday veya istekli yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,

c) Aday veya istekli Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.

4.3.2.1. İş ortaklığında ortaklardan birinin, teklif edilen mala veya mallara ilişkin imalatçı veya yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belgelerden birini sunması yeterlidir.

4.3.3. Kalite ve Standartlara İlişkin Belgeler;

PTS için;

4.3.3.1. Teklif edilecek kamera kayıt ve izleme sistemi, ONVIF Profile-G desteğine sahip ya da Emniyet Genel Müdürlüğünde mevcut “ Merkezi Entegre Görüntüleme, Kayıt ve Yönetim Sistemi” ile uyumlu ve sorunsuz çalışıyor olacaktır. İstekliler bu iki durumdan birinin sağlandığını belirtir belgeyi veya teknik dokümanı tekliflerinde sunacaklardır. Emniyet Genel Müdürlüğünün mevcut Merkezi Entegre Görüntüleme, Kayıt ve Yönetim Sistemi” herhangi bir lisansa (kamera adedi, NVKÜ adedi ya da türü vb.) ihtiyaç duymamakta olup teklif edilecek sistemlerin Emniyet Genel Müdürlüğünde kurulu bulunan mevcut sitemlere entegrasyonu için teklif edilecek ürünler tarafında herhangi bir lisansa ihtiyacı duyulması durumunda ihtiyaç duyulan lisans (lar), Yüklenici tarafından, ücretsiz sağlanacaktır. İstekliler, ihale dosyasını resmi olarak almalarının ardından, uyumluluk gereksinimlerini belirlemek için idarenin uygun göreceği bir tarih ve saatte yerinde incelemelerde bulunabileceklerdir.

4.3.3.2. İstekliler, teklif edecekleri Network Video Kayıt Ünitesi/Üniteler, sabit kameralar, hareketli kameralar (multi sensörlü, termal vb. gibi özel amaçla tasarlanan ve kullanılan diğer kamera tür ya da tipleri hariç) ile aynı üreticiye ait, aynı marka ve USB HID uyumlu kontrol klavyesi bulunmaması durumu ile aynı üreticiye ait, aynı marka Network Video Kayıt Ünitesi/Üniteleri bulunmaması durumunu belirtir üreticiden temin edilen belgeyi/belgeleri tekliflerinde sunacaklardır.

4.3.4. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

4.3.4.1. İstekliler, her iki sistem için de teklif ettikleri ürünlerin Teknik Şartnameye Uygunluğunun değerlendirilmesi amacıyla ihale dosyasıyla beraber ürünlerin özelliklerini açıklayıcı katalog v.b materyalleri teklif dosyasında sunacaklardır. Katalog v.b açıklayıcı materyalleri teklif dosyasında sunmayan isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

4.3.4.2. PTS için, Malzeme listesinde belirtilen ürün teknik dokümanları (bilgi, belge ve broşürler) teklifle birlikte verilecek ve malzeme listesindeki hangi kaleme hangi marka-model ürün teklif edildiği liste halinde (PTS Teknik Şartnamesi EK-D doldurularak) teklif dosyasında yer alacaktır.

4.3.4.3. İstekliler bu proje kapsamında Malzeme Alım Özet Listesinde (PTS Teknik Şartnamesi EK-1) verilen tabloda kullanacağı cihazların karşılarına birim ve toplam maliyetlerini yazarak tekliflerinde sunacaklardır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler ve benzer işlere denk sayılacak mühendislik ve mimarlık bölümleri:

4.4.1. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri) Benzer iş olarak kabul edilecektir.

5 - Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

6 - İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7 - İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:

7.1. İhale dokümanı, DHMİ Bursa Yenişehir Havalimanı Müdürlüğü, Satın Alma ve İkmal Şefliği adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı aynı adresten satın alınabilir.

7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8 - Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar DHMİ Bursa Yenişehir Havalimanı Müdürlüğü/İnsan Kaynakları Şefliği adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9 - İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, ihale üzerine bırakılan istekliyle her bir iş kaleminin miktarı ile iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10 - İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11 - Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 (doksan) takvim günü olmalıdır.

12 - Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

13 - Bu ihalede Kuruluşumuz 4734 ve 4735 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine tabi olmayıp satın alma mevzuunu teşkil eden işi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte tamamen serbesttir.

Yeterlilik
Paylaş