İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Gediz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği- Kütahya
İşin Adı Teleski Tesisi Tesisi Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 22.11.2018 14:00:00
Son Teklif Tarihi 22.11.2018
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

T.C.

GEDİZ KAYMAKAMLIĞI

Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı

           Kütahya İli Gediz İlçesi Murat Dağı Kayak Merkezi bir (1) adet 800 metre uzunluğunda  700 kişi saat kapasiteli, tek halatlı Sabit klemensli çift kişilik self servis Teleski Tesisi Tesisi yapım işi; Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 18 maddesine göre Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

1-İdarenin:

a) Adı : Gediz  Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı

b) Adresi :

Gediz Köylere Hizmet Götürme Birliği .Özyurt Mah. Hükümet Konağı Gediz/KÜTAHYA

c) Telefon ve Faks Numarası : 0 274 412 64 61-412 33 33   Faks: 0 274 412 64 62

2- İhalenin

a) Yapılacağı Yer : Gediz Kaymakamlığı Toplantı Salonu  Hükümet Konağı Gediz/ KÜTAHYA

b) Tarih ve Saati : 22/11/2018  Perşembe   günü saat 14:00

3- Tekliflerin

a) Verileceği yer : Gediz Köylere Hizmet Götürme Birliği Hükümet Konağı Gediz KÜTAHYA

             Teklifler yukarıda belirtilen yer, tarih ve saate kadar ihale komisyonuna teslim edilecektir. Bu saatten sonra verilen teklifler kabul edilmeyecektir. Teklifler bizzat istekli, kanun temsilcileri ve tüzel kişilerde temsile yetkili kişiler tarafından komisyon başkanlığına verilecektir. Posta ile veya iadeli taahhütlü olarak teklif verilmeyecek olup, bu şekilde gönderilen teklifler değerlendirilmeye alınmayacaktır. Verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.

4- İhale Konusu İşlerin

İşin Tanımı  : Kütahya İli Gediz İlçesi Murat Dağı Kayak Merkezi bir (1) adet 800 metre uzunluğunda  700 kişi saat kapasiteli, tek halatlı Sabit klemensli çift kişilik self servis Teleski Tesisi  yapım işi.

İşin Niteliği                        : Kütahya İli Gediz İlçesi Murat Dağı Kayak Merkezine Teleski Tesisleri Yapım İşi

 İşin Miktarı                          : 2 Kişilik Askılı T Tipi Self Servis Teleski Tesisi 

Yapım Yeri               : Kütahya İli Gediz İlçesi Murat Dağı Kayak Merkezine

İşe Başlama Tarihi     : Sözleşmenin yapılarak, teknik eleman tarafından yer teslimini takip eden 5 gün içinde, yüklenici işe başlamak zorundadır.  

İşin Bitim Tarihi                : Yer tesliminden itibaren 180 takvim günüdür.

5- İhale Dokümanının Görüleceği Yer : İdarenin yukarıda belirtilen adresinde görülebilir.

6- İhale Dokümanının Hangi Bedelle Alınacağı  : Gediz  Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin T.Halk  Bankası Gediz  Şubesi   Numaralı hesabına ihale dokümanı satış bedeli olan 2.000,00 TL (İki bin Türk Lirası) yatırarak aynı adresten ihale dokumanı satın alınabilir 

7-Geçici Teminat

: Teklif edilen bedelin % 3 ‘ünden az olmamak üzere, isteklilerce belirlenecek tutarda geçici teminat alınacaktır.

8- İhaleye Katılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler

8.1-İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.

b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.

1- Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

2- Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge. 

c)  Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

1- Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi. 

2-Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

d) (Değişik: 08/06/2004 – 25486 R.G. /42 md.) İdari Şartnamenin 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin taahhütname,

e) Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.                                  

f) İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

g) 8.2. nci maddede belirtilen, şekli ve içeriği Yapım İşleri Genel Şartnamesi İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde düzenlenen yeterlik belgeleri. 

h) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

8.2-Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

8.2.1-İsteklilerin, mevzuatı gereği İlgili odaya kayıtlı olarak faaliyette bulunduğunu ve teklif vermeye yasal olarak yetkili olduğunu kanıtlayan belgeler. 

8.2.2- İstekli tarafından teklif edilen bedelin en az % 20’u oranında ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin son 15 yıl içinde iş deneyimini gösteren belge, (istekliler iş deneyim belgelerini Kamu İhale Kurumu’nun belirlediği usul ve esaslara göre güncelleyerek, güncellenmiş tutarı imzalı olarak iş deneyim belgesinin ekinde sunacaklardır.)

8.2.3- Sözleşme Tasarısında adet ve unvanları belirtilen teknik personele ilişkin taahhütname

8.3- Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:  

8.3.1- Bu ihalede benzer iş olarak 11.06.2011 tarih ve 27961 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yapım İşlerinde iş deneyiminde değerlendirilecek benzer işlere ait tebliğin (A) Alt Yapı  

İşleri  XIX Grubu İşler ile Telesiyej, Telesiki ve Teleferik İşleri benzer iş olarak kabul edilecektir.

8.3.2- Bu ihalede Elektrik, Elektronik ve Makine Mühendisi bölümü mezunlarının diplomaları iş deneyim belgesi olarak kabul edilecektir. 

8.4 Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler. (Bankalardan temin edilecek belgeler: Teklif edilen bedelin % 10’ undan az olmamak üzere, istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakit kredisini veya kullanılmamış teminat mektubu kredisini ya da serbest mevduatını gösterir yerli ve yabancı bankalardan alınacak belgeler.)

8.5. Belgelerin sunuluş şekli 

8.5.1-İstekliler, yukarıda sayılan belgelerin aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneklerini vermek zorundadır. 

8.5.2-Noter onaylı belgelerin aslına uygun olduğunu belirten bir şerh taşıması zorunlu olup, sureti veya fotokopisi görülerek onaylanmış olanlar ile “ibraz edilenin aynıdır” veya bu anlama gelecek bir şerh taşıyanlar geçerli kabul edilmeyecektir.

8.5.3-İstekliler, istenen belgelerin aslı yerine ihaleden önce idarenin yetkili personel tarafından “aslı idarece görülmüştür” veya bu anlama gelecek şerh düşülen ve aslı kendilerine iade edilen belgelerin suretlerini idarece uygun görüldüğü takdirde tekliflerine ekleyebilirler.

9-Teklifte bulunan istekliler, idarece hazırlanan İdari Şartname, Teknik Şartname ile Sözleşme Tasarısı ve eklerini peşinen kabul etmiş sayılır.

10- İhale, yeterlik kriterlerini taşıyan yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

11- Konsorsiyum olarak ihaleye teklif veremez. İş ortaklığı ihaleye teklif verebilir.

12- İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı, alt yüklenicilere yaptırılamaz.

13-Yabancı istekliler ve Türkçeden başka dilde düzenlenen belgelerle ilgili özel hususlar idari şartnamede yer almaktadır.

14- Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren 90 takvim günü olmalıdır.

15-Birliğimiz 4734 Sayılı Kamu ihale Kanununa tabi değildir. İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir


Yeterlilik
Paylaş