İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Eceabat Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği- Çanakkale
İşin Adı Hükümet Konağı İnşaatı Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 27.03.2019 14:00:00
Son Teklif Tarihi 27.03.2019
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

T.C

ECEABAT KAYMAKAMLIĞI

( Köylere Hizmet Götürme Birliği)

ÇANAKKALE İLİ ECEABAT İLÇESİ HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI YAPIM İŞİ ANAHTAR TESLİM GÖTÜRÜ BEDEL AÇIK İHALE USULÜ İLE İHALE EDİLECEKTİR.

.

1-İdarenin adı

: ECEABAT KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ

a) Adresi

: Eceabat İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı

Eceabat/ÇANAKKALE

b) Telefon ve Faks numarası

286 814 10 01- 286 814 12 09

2-İhale adı ve konusu

 

a) Adı,niteliği, türü ve miktarı

ÇANAKKALE İLİ ECEABAT İLÇESİ HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI YAPIM İŞİ

 

b) İşin yapılacağı yer

 

 : ECEABAT İLÇESİ MERKEZ

 

c) İşe Başlama Tarihi

:Yerin Teslim Edildiği Tarihtir.

d) İşin Süresi

İş yeri tesliminden itibaren 300 gün içinde

3-İhalenin

 

a) Yapılacağı Yer

: Eceabat Kaymakamlığı Toplantı Salonu

b) Tarihi ve Saat

: 27/03/2019 – 14:00


 

Madde 4 - İhaleye katılabilmek için gereken belgeler ve yeterlik kriterleri

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası ya da esnaf ve sânatkar odası veya ilgili meslek odası belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sânatkar odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin kayıtlı olduğuna dair Oda Kayıt belgesi,

b) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

c) Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliği’nin 11. ve 12. maddeleri kapsamında olmadığını beyan eden taahhütname.

ç) Bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu.

d) Bu Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların banka hesabına yatırıldığını gösteren makbuzlar.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir

e) Bu şartnamenin 7.4. ve 7.5. maddelerinde belirtilen, şekli ve içeriği Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde düzenlenen yeterlik belgeleri.

f) Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi

g) İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi,

h) İhale konusu işte alt yüklenici çalıştırılmayacağına dair Alt Yüklenici Taahhütnamesi,

ı) (Mülga:26/06/2010-27623 R.G./4 md.)

i) Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

j)Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi. (Ek standart form larda bulunan teklif mektubu örneği içerisinde yazılması yeterlidir)

k)İhale dökümanının satın alındığına dair belge,  3.000,00 TL olup, ihale dokümanı Eceabat Köylere Hizmet Götürme Birliğinde görülebilir. Dosya bedeli Eceabat Köylere Hizmet Götürme Birliği Halk Bankası Eceabat Şubesi TR29 0001 0005 0309 8998 3750 02 IBAN No’lu hesap )

 

4.2. İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde;

4.2.1. İş ortaklığının her bir ortağı tarafından 7.1. maddesinin (a) ve (b) bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur. İş ortaklığının tüzel kişi ortağı tarafından, iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine/en az % 51 hissesine sahip ortağına ait olması halinde bu ortak (h) ve (ı) bendindeki belgeyi de sunmak zorundadır.

4.3. İhaleye konsorsiyum olarak teklif verilmesi halinde;

4.3.1. İhaleye konsorsiyum olarak teklif verilmesine izin verilmediğinden bu madde boş bırakılmıştır

7.4. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: bu madde boş bırakılmıştır.

4.5. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.5.1. İsteklinin, yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektöre bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin olarak;

a) İlk ilan tarihinden geriye doğru son on yıl içinde geçici kabulü yapılan,

b) İlk ilan tarihinden geriye doğru son on yıl içinde geçici kabulü yapılan işlerde, ilk sözleşme bedelinin en az % 50'i oranında denetlenen ya da yönetilen,

c) Devam eden işlerde; ilk sözleşme bedelinin tamamlanması şartıyla, ilk ilan tarihinden geriye doğru son on yıl içinde gerçekleşme oranı toplam sözleşme bedelinin en az % 50'ine ulaşan ve kusursuz olarak gerçekleştirilen,

ç) Devam eden işlerde; ilk sözleşme bedelinin tamamlanması şartıyla, ilk ilan tarihinden geriye doğru son on yıl içinde gerçekleşme oranı toplam sözleşme bedelinin en az % 50'ine ulaşan ve kusursuz olarak gerçekleştirilen işlerde; ilk sözleşme bedelinin en az % 50'i oranında denetlenen ya da yönetilen,

d) Devredilen işlerde, devir öncesindeki veya sonrasındaki dönemde ilk sözleşme bedelinin en az % 50'inin gerçekleştirilmesi şartıyla, ilk ilan tarihinden geriye doğru son on yıl içinde geçici kabulü yapılan,

işlere ilişkin deneyimini gösteren belgeleri sunması zorunludur. İstekli tarafından teklif edilen bedelin % 50'inden az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyimini gösteren belgelerin sunulması gerekir.

İş ortaklığında, pilot ortağın istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 80'ini, diğer ortakların her birinin ise, istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 20'sini, asgari iş deneyim tutarını sağlaması zorunludur.

 

4.5.2. İsteklinin organizasyon yapısına ve personel durumuna ilişkin belgeler

 

İhale konusu işte çalıştırılacak teknik personel ve iş yerinde bulundurulması gereken makine, teçhizat ve diğer ekipman

 

Adet      Pozisyonu                         Mesleki Ünvanı                                  Mesleki Özellikleri

1 Şantiye Şefi            İnşaat Mühendisi veya Mimar                    En az 3 yıl deneyimli

2 Elektrik Tesisat                 Elektrik Mühendisi                          En az 3 yıl deneyimli

3Mekanik Tesisat                 Makine Mühendisi                           En az 3 yıl deneyimli

 

4.5.3. Makine Teçhizat ve diğer ekipmana ilişkin belgeler

 

         İstenen Asgari Ekipman Listesi

- Bu bent boş bırakılmıştır.

 

4.6. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: Yapım İşlerinde İş Deneyiminde Değerlendirilecek Benzer İşlere Dair Tebliğde yer alan B III  Grubu (Üst Yapı) işler benzer iş olarak kabul edilecektir.

 

4.6.1. Mezuniyet belgeleri/diplomalar: İnşaat Mühendisliği (İş Deneyim Belgesi yerine diplomalarını sunmak suretiyle ihaleye girecek olan İnşaat Mühendisliği mezunu olanların mezuniyet belgeleri veya diplomaları; Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinin 48. maddesinin (7) bendi uyarınca ihale konusu iş veya benzer işlere denk sayılacaktır.)

 

5 Verilen tekliflerin geçerlik süresi ihale tarihinden itibaren en az 90 (doksan) takvim günü olmalıdır.

 

6. İhale konusu iş anahtar teslimi götürü bedel esasına göre olduğundan

6.1       İşin proje ve teknik şartnamelerine uygun şekilde yapılması esastır.

6.2       Pursantaj tablosu sadece ödeme dilimlerini gösterir bir ölçü şeklidir.

6.3       Pursantaj tablosunda olsun olmasın, proje, detay ve mahal listesinde belirtilen işlerin fen ve sanat kurallarına uygun bir şekilde yüklenici tarafından yapılması zorunludur.

6.4       Pursantaj tablosunda yapılan hatalardan yola çıkılarak ek ödeme talep edilmesi mümkün değildir.

6.5       İş kapsamında yapılacak imalatlara başlamadan önce kontrol teşkilatının uygun görüşünü ve kullanılan malzeme kalitesini ve ilgili standartları ibraz etmek zorunludur.

 

6.6       Her türlü yapı ruhsatı, elektrik ve su abonelikleri ve izin işlemleri yüklenici tarafından yapılacaktır.

6.7       Ruhsat işlemlerine ilişkin her türlü harç, vergi, resim, iş, işlem ve tüm ödemeler yüklenici tarafından yapılacaktır.

6.8      İhale üzerinde kalan istekli, İdare / Birlik hizmetlerinde kullanılmak üzere; her türlü araç, bakım, onarım, sigorta vb. giderleri yüklenici firmaya ait olmak üzere 1 yaşından büyük olmayan şoförsüz (yakıtı İdaremizce karşılanacak) dizel binek araç tahsis edecektir. Araç yer teslimi ile birlikte idareye / Birliğe teslim edilecektir. Yer teslim tarihi itibariyle aracın getirilmediği her gün için 150,00 TL ceza uygulanacak olup bu tutar hazırlanacak ilk hakedişte kesilecektir.

 

7-Kurumumuz 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa ve 4735 Sayılı kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa Tabi olmayıp, ihale yapıp yapmamakta ve kabul edip etmemekte serbesttir.

 

İhale dokümanında belirtilmeyen hususlara ilanlarda yer verilmemiştir.

 

Teklifler ihale saatine kadar Eceabat Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği bürosuna verebilecektir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

 

                                                                                              İlan Olunur

Çanakkale – Eceabat Köylere Hizmet Götürme Birliği


Yeterlilik
Paylaş