İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü - Kırıkkale
İşin Adı 25-35’lik Atölyesi Fosfat Hattı Muhtelif İnşaat İşi
İlan Tarihi 16.07.2019
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 22.07.2019 15:00:00
Son Teklif Tarihi 22.07.2019
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

NOT            :

  1. Teklifler KDV hariç ve Türk Lirası cinsinden verilecektir. İşin termin süresi 15(onbeş) iş günüdür.
  2. Ekonomik açıdan en uygun teklifi veren istekli ile sözleşme akdedilecek olup firma tarafından toplam bedelin %6 sı oranında kesin teminat verilecektir.
  3. Sözleşmenin imzalanmasından doğacak %0,569 (bindebeşaltmışdokuz) karar damga vergisini fabrikamız,%0,948 (bindedokuzkırksekiz) akit damga vergisini yüklenici ödemekle yükümlüdür.
  4. Teklif zarfı üzerine; isteklinin adı soyadı veya ticaret ünvanı,tebligata esas açık adresi, idarenin açık adresi ve ‘’[25 - 35'lik Atölyesi Fosfat Hattı Muhtelif İnşaat İşi] teklifidir" ibaresi yazılacaktır.
  5. Teklif vermek suretiyle ihtiyaç konusu bakım onarımın teminine ilişkin tüm belgelerin yüklenici  tarafından okunduğu, anlaşıldığı kabul edilecektir. Teklif fiyata dahil olduğu belirlenen tüm masraflar ve teklif geçerlilik süresi de dahil olmak üzere dokümanlarda yer alan tüm düzenlemeleri dikkate alarak teklif verilecektir. Dokümanda yer alan yükümlülüklerin yerine getirilmemesi durumunda uygulanacak tüm yaptırımlar firma tarafından peşinen kabul edilecektir.
  6. Fiyat farkı verilmeyecektir.
  7. Avans verilmeyecektir.
  8. Burada yazılı olmayan hususlar için 4734 sayılı KİK ve 4735 sayılı KİSK ile Kurumumuzca hazırlanan Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Mal, Hizmet, Danışmanlık Hizmet Alım ve Yapım İşleri İhale ve Alım Yönergesi geçerli olacaktır.


Yeterlilik
Paylaş